Ett särskilt erbjudande till mina återkommande besökare

Jag har funderat ett tag på hur jag skulle kunna ge ett erbjudande lite utöver det vanliga till alla er trevliga människor som jag kommit i kontakt med online. Nu har jag en idé om en sådan bonus som jag skulle vilja ge er. Det känns kul att kunna delge er detta eftersom jag faktiskt inte sett något liknande på nätet.

Delad kunskap är dubbel kunskap

Även om jag kan mycket om skrivande, yoga och skönhet vill jag inte sätta mig på en så hög häst utan jag vill gärna att vi utvecklas tillsammans och lär av varandra. Därför har jag alltså utvecklat erbjudande till mina besökare i form av en särskild medlemssida online som bara vi har tillgång till. Där kan vi prata under trygga former, helt förutsättningslöst. Sidan kan fungera som ett forum där vi jämför erfarenheter och kan diskutera skrivande, yoga och naturlig skönhet. Tre ämnesområden som jag vet att jag inte är ensam om att vara intresserad av.

En trygg plats där du kan vara privat

Som en lite bonus kommer jag ofta att lägga upp nya texter jag skrivit, recept på härliga ekologiska skönhetsprodukter, länkar till nya kampanjer utan insättning på nätet och de yoga tips som jag tycker är bäst för tillfället. Jag tänker mig att sajten ska bli lite som ett fikarum på nätet där vi kan mötas och blanda viktiga och lättsamma ämnen. Sajten är ännu inte klar men jag räknar med att bli färdig under 2019. Tills dess ska jag även ha tänkt ut en riktigt fin och givetvis gratis välkomstbonus. Hör av dig till mig om detta låter intressant så blir du en av de första som får ta del av detta.